Itališkas sūris – kiekvieno gurmano poreikiams

SūrisJeigu mėgstate valgyti ne tik sočiai bei sveikai, tačiau ir skaniai- tokiu atveju itališkas sūris yra tai, ką verta išragauti. Kadangi šiuo metu sūrius galima užsakyti net ir internetu – vis daugiau žmonių džiaugiasi galimybe valgyti sveikai, skaniai ir pigiai.

Tiesa, itališkas sūris Lietuvoje daugeliui žmonių skamba labai egzotiškai, tad siūlome pagaliau išdrįsti valgyti tai, kas gali Jūsų gomuriui sukelti naujus potyrius ir suprasti – kas yra tikrai geras maistas.

Tinkamas garnyras – labai svarbu

Daugeliui atrodo, kad itališkas sūris yra tik užkandis, tačiau tai nėra tiesa. Tai gali būti ir labai puikus patiekalas, kuris tikrai patenkins Jūsų skonio poreikius. Dar geriau, kai sūris papildomai pakepamas orkaitėje ir tuo pačiu prie jo yra derinamos daržovės, kurios suteikia sūriui dar daugiau įmantrumo. Žinoma, galima paminėti ir kur kas labiau patenkinamus organizmo sveikatos potyrius, tačiau kai valgyti skanu – malonumo dar daugiau.

Sūris gali būti kepamas?

Ne visi žino, tačiau papildomas būdas suteikti paprastam sūriui kur kas daugiau malonaus skonio – kepimas. Geriausia kepti orkaitėje. Dažniausiai papildomai nereikalingas nei marinatas nei prieskoniai, kadangi pats itališkas sūris iš savęs jau yra kažkas ypatingo, kas verta Jūsų dėmesio. Žinoma, svarbiausia saikingas laiko tarpas ir tuo pačiu iš tinkamos pusės ateinanti kaitra, kadangi per daug gali pakenkti sūriui, kuris šaltas taip pat labai skanus.

Sūris ir kava – tobulas derinys

Galiausiai, itališkas sūris dažniausiai gardinamas labai skani kava, kuri taip pat gali būti pasiekiama tiesiai iš Italijos. Svarbiausia yra kokybė ir tuo pačiu saikas, kadangi per didelis sūrio kiekis tikrai nėra geras pasirinkimas. dažniausiai dideli kiekiai gadina paties sūrio skonį, tad reikia atnormuoti tiek, kad pavyktų jausti gurmaniškumą, tačiau paties kiekio nebūtų per daug, nes jis gali būti sugadinamas.

Svarbiausia, kad itališkas sūris būtų perkamas geros kokybės prekybos vietose. Tokiu atveju jis tikrai bus toks, koks ir turi būti, kad po pirmo kąsnio galima būtų patirti Italijos teikiamus malonumus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *